Koud buffet:

Vis:

• Tomaatje/grijze garnaaltjes
• Mousse gerookte paling/avocado/wasabi/zeebaars
• Gebakken scampi/groene curry
• Terrine van forel/tomaat/zure room/lomviseitjes
• Gerookte zalm met z'n garnituren
• Zalm mi-cuit/erwt/limoen/mosterdzaad
• Carpaccio van Coquilles/pompelmoes/gerookte forel/bieslook

Vlees:

• Vitello tonato
• Chorizo/olijf/zongedroogde tomaat
• Gedroogde ham
• Rosbief van de chef
• Gemarineerde kip/sushi/tuinboon/mais/siriachi
• Wildpate / confijt
• Bospaddestoel/mozzarella
• Gevulde eitjes

Groentjes & sausjes:

• Aardappelsla
• Tomatensla
• Worteltjes
• Gemengde sla
• Witte koolsalade
• Pasta pesto
• Winterse couscoussalade
• Waldorfsalade
• Cocktailsaus ,Tartaar & Mayonaise
• Broodjes & botertjes

Prijzen per persoon: 38,00 euro per volwassene, 20,00 euro per kind

Afhaalmomenten:

24 december tussen 15u en 16u
25 december tussen 10u en 11.30u
31 december tussen 15u en 16u
1 januari tussen 11u en 11.30u

© De Notelaar Kasterlee BV - BE0809.674.440 - Cookie- en privacypolicy