Bistro
De Notelaar

In onze bistro presenteren wij u ons suggestie bistromenu:

1 januari tot 28 februari 2019

Koude voorgerechten:

Carpaccio van rundsvlees/Pompoen/Venkel/Ruccola
€ 12,50
Wildpaté/witloofsalade/veenbes
€ 11,00
Gravad Lax/Creme van pompoen/Ruccolamayonaise
€ 13,50

Soepen:

Consommé van grijze garnalen
€ 6,00
Knolseldersoep/gerookte eend
€ 4,50
Tomatensoep/balletjes
€ 4,00

Warme voorgerechten:

Ravioli van boschampignon en truffel/salieboter
€ 10,00
Sint Jacobsvruchten/pastinaak/schorseneer/
peterselie
€ 15,00

Hoofdgerechten:

Schelvisfilet/witloof/oesterzwam/pompoen/ei/
hollandaisesaus
€ 22,00
Hertenbout/savooikool/spek/Peer/veenbes
€ 24,00
Parelhoenfilet/Champignon/bosui/broccolistamppot
€ 23,00

Desserten:

Charlotte van rode vruchten
€ 7,50
Dessertenbuffet
€ 7,50

All-­‐in drankenformule:
€17,50

Impressies van Bistro De Notelaar

© De Notelaar Kasterlee 2017  -  Webdesign & Onderhoud: Smart Site Solutions